Varaus-, peruutus- ja majoitusehdot

Varaaminen ja maksu online
Online-varauksissa asiakas maksaa koko vuokrasumman varauksen tekemisen yhteydessä ja saa maksun jälkeen sähköpostiinsa kuitin maksusta sekä varausvahvistuksen vuokraajan yhteystiedoilla varustettuna. Varaus voidaan maksaa luottokortilla tai verkkopankin kautta.

Peruutusehdot 
Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti Ruoveden Haapasaaren Matkailulle / Haapasaaren Lomakylälle. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun tieto on saapunut Ruoveden Haapasaaren Matkailu Oy:lle. Mikäli peruutus myöhästyy tai ei saavu lainkaan perille, peruutus voidaan hyväksyä, jos asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana. Varauksen peruuttamisesta pidätetään 20 % vuokrahinnasta, mutta kuitenkin vähintään yhden majoitusvuorokauden hinta. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 30 vuorokautta ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra. Mikäli Haapasaaren Lomakylä saa peruutetun lomakohteen vuokratuksi toiselle asiakkaalle, palautetaan vuokra siltä osin, kun asiakkaalta saadaan vuokraa. Asiakkaalla on oikeus saada Ruoveden Haapasaaren Matkailu Oy:lle maksamansa vuokra takaisin, lukuun ottamatta 20 %:n osuutta tai vähintään yhden majoitusvuorokauden hintaa, mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa asuva henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on tällöin ilmoitettava viipymättä ja tapahtuma on osoitettava luontevalla tavalla (lääkärintodistus yms.). Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokrasummaa korvata. Mikäli asiakas muuttaa lomakohdetta tai loman ajankohtaa, pidetään sitä aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena. 

Ruoveden Haapasaaren Matkailu Oy:n oikeus peruuttaa varaus 
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi lomakohteen omistaja Ruoveden Haapasaaren Matkailu Oy irtisanoa sopimuksen. Ruoveden Haapasaaren Matkailu Oy on velvollinen ilmoittamaan tästä asiakkaalle viipymättä. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. 

Oleskelu kohteessa 
Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12. Lomamökkien vuokraan kuuluvat tyynyt, peitot, lakanat ja pyyhkeet, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat sekä ruokailuvälineet, wc-paperi, loppusiivous. Leirintämökkien vuokraan kuuluvat tyynyt, peitot, patjat (ei lakanoita ja pyyhkeitä), kalusteet, ruoanlaittovälineiden ja astioiden vapaa käyttö leirikeittiössä sekä wc:n ja suihkun käyttö. 

Vahinkojen korvaus 
Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan Haapasaaren Lomakylälle. 

Henkilömäärä 
Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä mökissä on vuoteita. Mahdollisista yövieraista on sovittava erikseen kohteen omistajan kanssa. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Mahdolliset valitukset 
Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on ilmoitettava välittömästi suoraan Haapasaaren Lomakylälle. Mikäli asiaan ei tule korjausta, voi asiakas tehdä kirjallisen valituksen Ruoveden Haapasaaren Matkailu Oy:lle. Tämä tulee tehdä kuukauden kuluessa varauksen päättymisestä. Jos asiakas ja Ruoveden Haapasaaren Matkailu Oy eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Vuokrausajat 
Poikkeuksellisia hintoja ja varausaikoja pääsiäisenä, juhannuksena, jouluna, uutena vuotena ja muina erikoisjuhlapyhinä.

Emme vastaa esitteen / Internetin mahdollisista virheistä. Pidätämme oikeuden esitteen painatuksen / Internetin päivityksen jälkeen tulleisiin muutoksiin.

ONLINE MAKSUTAVAT

Online-maksu suoritetaan online-varauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla 
Mikäli maksat verkkokaupassa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Ruoveden Haapasaaren Matkailu Oy toimii ainoastaan palveluiden järjestäjänä. Verkkomaksujen reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa palveluiden myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy

y-tunnus: 2122839-7

Ohjelmakaari 10

40500 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.Kartan kopioiminen kielletty ilman lupaa.